Hotline: +49 (0)341 65050 83930 (8-23 Uhr)

Travel24 - Immer einen Schritt voraus

Travel24.nl nu ook met vakantiehuizen

Samenwerking met europawijde atraveo

Een maand na zijn start in Nederland breidt travel24.nl zijn portfolio verder uit. Behalve pakketreizen, hotels, vliegtickets en cruises zullen ook een groot aantal vakantie-appartementen en vakantiehuizen in de aanbieding zijn. De samenwerking met atraveo maakt dit mogelijk. Er zijn vakantiehuisjes te boeken van grote, Duitse organisaties zoals Interchalet, Dan Sommer, Terra, Wolters en Interhome.

In totaal biedt Travel24 160.000 huizen en woningen in alle Europeese landen en Noord-Amerika aan. Hightlights uit het portfolio zijn bijvoorbeeld de villa’s aan de Côte d’Azur, de casas particulares in Toscane en pousadas in Portugal. Jan Valentin, CEO van Travel24: ‘Vakantiewoningen zijn een kernproduct dat op onze webpagina niet mag ontbreken. Wij werken eraan onze klanten echt full service aan te bieden wat reizen betreft.’

Als volgende stap plant Travel24.nl ook pakketreizen van Duitse organisaties in het Nederlands aan te bieden. Nog dit jaar is ook een start in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk gepland. Travel24.com is behalve in Duitsland ook in Oostenrijk en Zwitserland actief.

Artikel drucken Pressemitteilung downloaden

Presseverteiler

Name (Pflichtfeld)

Vorname (Pflichtfeld)

Medium

E-Mail-Adresse (Pflichtfeld)

Ressort

Position

Captcha
captcha

E-Mail-Adresse (Pflichtfeld)

Captcha
captcha